Nieuwe Ozobot producten

Nieuw in onze webshop zijn de volgende Ozobot-producten:

Ozobot EVO Crystal White EDU kit

Met deze speciale uitvoering van de Ozobot EVO kun je een Ozobot Classroom account maken en heb je toegang tot het Bot Camp, de interactieve training voor leerkrachten die met Ozobot willen werken.

Ozobot EVO Experience Pack

Een mooie aanvulling op de Ozobot EVO! Met het Experience Pack laat Ozobot EVO je kennismaken met de wilde wereld van robots. Gebruik de codestickers van EVO met meer dan 16 activiteiten om sterren te verdienen in de EVO-app. EVO is misschien klein genoeg om in je zak te passen, maar de bot brengt je in contact met een wereldwijde gemeenschap van makers en inspireert tot enkele serieus grote idee├źn. Ozobot EVO wordt apart verkocht.

Ozobot Bit DIY Skins Pack

Als je kind de trotse eigenaar is van een Ozobot BIT 2.0-robot, is deze set verwisselbare skins iets voor hem/haar. Het pack bevat 4 transparante maskers, 209 stickers en 23 clip-on accessoires. Ozobot is speelgoed van de 21e eeuw. Met de set kan je kind de robot een onderscheidende uitstraling geven. Er zijn bijvoorbeeld hoeden en baarden. Het kind kan zijn fantasie de vrije loop laten.