Snap Circuits

SC-300
Snap Circuits maakt het leren van elektronica makkelijk en leuk! Volg de kleurrijke afbeeldingen in de handleiding en bouw spannende projecten zoals een vliegende schotel, een alarm, een deurbel en nog veel meer! Je kunt zelfs elektronicaspellen spelen met je klasgenoten. Alle onderdelen zijn bevestigd op plastic modules en klikken makkelijk vast. Vermaak je urenlang met deze educatieve kit en leer van alles over elektronica. Je hebt hier geen gereedschappen voor nodig.

Maak meer dan 300 projecten zoals:

  • AM Radio
  • Radio Omroeper
  • Leugendetector
  • Inbraakalarm

Bevat meer dan 60 componenten zoals:

  • Twee transistors
  • Microfoon
  • Versterker IC
  • Variabele condensator

Let op: De handleiding is weliswaar Engelstalig, maar de kleurrijke afbeeldingen maken het ook voor kleine kinderen een leuke set!